Important

ANUNȚ

1. Organizarea de evenimente trebuie anunțată la Primăria comunei Oțeleni și comunicată DSP.
2. Cetățenii care sosesc din străinătate trebuie monitorizării să-și declare telefonic prezența la Primăria comunei Oțeleni în vederea luării în evidență și a.
3. Este interzisă prezentarea cetățenilor care sosesc din străinătate, din zonele afectate de Coronavirus, la sediul Primăriei comunei Oțeleni, pe perioada desfășurărilor măsurilor de combatere a noului Coronavirus la nivelul comunei Oțeleni.
4. Cetățenii care sosesc din străinătate, din zonele afectate de virusul Coronavirus, sunt obligați de îndată să se autoizoleze la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și să anunțe telefonic Primăria comunei Oțeleni.
5. Cetățenii care au cunoștință că vecinii, rudele, prietenii sau alte cunoștințe au venit din străinătate, din zonele afectate de virusul Coronavirus și nu respectă interdicția de a umbla prin spațiul public, pe stradă, magazine, baruri și de a respecta măsurile de autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, au obligația să anunțe de îndată Primăria comunei Oțeleni.
6. Este interzisă libera circulație în spațiul public a persoanelor venite din străinătate, din zonele afectate de virusul Coronavirus înainte de expirarea celor 14 zile de autoizolare la domiciliu.
7. Dacă un cetățean a venit din străinătate, din zonele afectate de virusul Coronavirus și a intrat în contact cu familia precum și cu alte persoane, este obligatoriu ca aceste persoane cu care a intrat în contact să se autoizoleze la rândul lor la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.
8. Cetățenii care prezintă simptome de febră, tuse, răceală, sunt obligați să nu intre în contact cu alte persoane și să contacteze telefonic medicul de familie su serviciile de urgență, după caz.

Persoană de contact:

MICLĂUȘ DORINEL (Șef S.V.S.U. ) Tel: 0768.154.680

 

Hotararea nr. 1 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Oțeleni

WordPress Video Lightbox Plugin